Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
jano-> Zaujimavy napad, ale myslim si, ze je odsudeny na rovnaky upadok ako spominana galeria s cudzimi fotkami ^^ Vela ludi sa totiz ohodnoti na vek, ktory sa mu hodi, nez aby sa pozreli do zrkadla reality a museli tak odhalit pred ostatnymi kusok svojej identity. Ale o tom je anonymita... Co sa vsak tyka mna, jano bol blizsie. Hoci o dva roky by si bol na tom s b4rborou 50:50...
podla mna moze mat okolo 20 rokov, pretoze ti starsi nemaju fantaziu az taku, ako ti mladi... v bq je fantazia dost potrebna... mohli by sme spravit anketu, kto ma kolko rokov, narazka na teba dartagnan... :)
nechcel som tym povedat, ze si stary, len ze asi si starsi nez to asi dvanastrocne dieta na foto... ak by to bola tvoja nedavna fotka, tak fakt klobuk dole pred tym, co vo svojom veku dokazes vyriesit... :)
jano-> posobim na teba dojmom starca? ^^ No je faktom, ze od doby vzniku tej fotky uz ubehlo zopar rokov. A vzhladom na to, ze sucasny vyzor tej osoby je podstatne odlisny, zvazil som, ze nebude velkym rizikom odhalit ho aj ostatnym uzivatelom - ked uz tu mame tu galeriu. Takze odpoved je ano, som to ja...
presne tak .. je to zoradene podla poctu zobrazeni profilu
ked bude tych fotiek viac tak pripadne dorobim triedenie podla abecedy, muz/zena, pocet vyriesenych hadaniek, pripadne zobrazenie random
Jedine logicke riesenie mi pride, ze Dartagnan dorobil ku kazdemu profilu pocet zobrazeni, co zaroven vyuzil pri zoradeni fotiek v galerii...Mas najviac klikov na profil zrejme, preto si prvy. Asi to bude to "tvojou" neodolatelnou fotkou ;)
Aj ked vacsina sa asi pyta take jednoduche, co vlastne znamena pojem vlastnictvo fotky vs. jeho pouzitie, alebo preco by si daval clovek cudziu fotku do profilu vs ci clovek na fotografii s tym suhlasil ^^