Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
hideaway-> nic v zlom, ale som rad, ze aspon jedna vec ti nedosla hned... to na fotke samozrejme nie som ja, ale podla mna je uplne genialny vyzar toho mimochodom triezveho chalana... :)
nikolka164> zabudol som odpovedat na tvoj koment. Na noviny sa rok tesim uz aj ja :) Presnejsie povedane 8 mesiacov. Bohuzial na to aby fungovali potrebujem ludi ktory mi s tym pomozu. Zatial sice par ich prejavilo zaujem ale ziaden clanok bohuzial nevznikol. Zatial. Verim ze do konca roka sa to urcite rozbehne a bude to zaujimava sucast Brain Questu.
hideaway> ani ja som necakal taku rychlost :) ale bol som sam zvedavy na fotky uzivatelov BQ hlavne takych co doteraz nenapisali ziaden komentar a clovek nemal sancu si ich vsimnut.
hideaway> ta galeria fotiek je napad ktory uz nejaky cas mam a budem ho realizovat
magaman> pretoze tam mam niekde chybu ktoru neviem najst a nemam teraz dostatok casu tomu venovat, v kazdom pripade kedykolvek ma na to niekto upozorni, tak ako teraz ty ja vzdy jednoduchym scriptom opravim rebricek. Tyka sa to len rebricku takze ziaden strach skutocne data su vporiadku.
Dartagnan, preco maju niektori uzivatelia v rebricku viacej bodov ako maju vyriesenych hadaniek? (walros +1, jano +2), asi tam mas niekde chybu v pocitani bodov...
b4rbora -> mas pekne domace zviera ^^ ale inak to nie je to najkrajsie na tej fotke ;)
jano-> neviem preco, ale odrazu ma napadla taka hra so slovickami. To, ze je ta fotka v tvojom vlastnictve, neznamena hned, ze si na nej ty, vsak? Takze ina otazka, si to skutocne ty na tej fotke? Aj ked mi je to jedno, len sa zamyslam nad tvojou atypickou odpovedou... :)
...mozno by mohol Dartagnan vytvorit stranku venovanu cisto foto galerii uzivatelov. Celkom by ma zaujimali niektore tvare, a taktiez, ci by sa to ujalo ^^
palecc22> samozrejme, dik za upozornenie. Kedze som ale zatial neprisiel na to ako to osetrit pre Operu 9.52 budete si musiet chvilku poradit sami.
Do kazdej hadanky ktora pouziva tuto technologiu som vlozil nasledujuci text:
/*
Táto hádanka používa osobitnú technológiu čo spôsobuje že niektorý užívatelia nevidia správne zadanie.
Momentálne je mi známe že sa to týka len užívateľov prehliadača Opera 9.52.
Riešenie pre nich je : Stlačte dva krát klávesu F11
Pokiaľ vidíte 6 bielych štvorcov a 5 z nich obsahuje po 25 hviezdičiek (šedých a zelených) tak hádanku vidíte správne.
*/
Dakujem za to uzivatelovi marco31415 ktory prisiel na tento sposob.
super stranka, dartagnan prosim ta mohol by si troska optimalizovat niektore ulohy? mam operu 9.52 a napr. 1. uloha z velkej diam. lupeze sa mi nezobrazuje ako ma, co som zistil az po zadani kopy pokusov. zobrazuju sa mi len stvorce napravo
No ja používam Mozillu Firefox a tam kliknem pravým tlačítkom myši na reklamu a dám "Otvoriť odkaz na novej karte" a ani ma to nejako veľmi nezdržiava:)
Ramiroja> snazim sa prist na sposob ako to osetrit zatial to ale vypada ze je to chyba google, vela ludi na to caka .. a teraz uz cakam aj ja. Zatial bohuzial po kliknuti na reklamu sa budete musiet manualne vratit na BrainQuest. Zostanete prihlaseni takze sa nebudete musiet znova prihlasovat.
Dartagnan, klikla som na nejake tie googlove reklamy ale sa mi velmi nepaci ze mi to otvorilo v tom istom okne (IE) a teda ma to vyhadzuje z Brainquestu. Nedalo by sa to upravit aby to otvorilo v novom okne?
jano> viem o tom, je to z historickych dovodov, sposobene konverznou chybou. ursulik plus par dalsich uzivatelov ma takyto datum preto pretoze sa do BQ registrovali este skor nez BQ vznikol :) a vtedy som datum mal v zlom formate preto ten rok 2022, v skutocnosti to bud skor datum 22.2 a rok cca 2000.
Samozrejme opravim ten datum tak aby bol relevantny.