Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
ziadne nove obrazky .. zatial
chybu opravim trosku neskor. zmenou serveru sa mi objavuje par drobnosti ktore odladujem priebezne, kazdy server je nastaveny trosku inak .. takze preto prosim trosku strpenia a chybicky kludne hlasit do fora
To je super, dufam, ze sa s tym poponahlas, kedze tuto adventuru povazujem za dokonalost celeho brainquestu ^^
A inak nevadi. Ja som tiez necakal, ze sa mi to podari prave teraz. Aj ked skutocne za to moze ta provokacna nalepka, ktora ma donutila dat si pauzu od skuskoveho a vyskusat par novych napadov. Nastastie je uz prec :)
Inak pozeram, ze rovnako zmizol diamant za orbis pictus. Takze nejake nove obrazky?
Tak nalepku som strhol moc sa tam neohriala, vcera som ju len nalepil, ale evidentne splnila svoj ucel :)
Diamant za adventurky sa neukazuje preto lebo som predchvilkou pridal dve nove ulohy do Orbis numerus. Dufam ze Vas na chvilkou zabavia.
Mimochodom mrzi ma ze som ti pokazil slavu, netusil som ze prave teraz vyriesis Umbrelia, takze si asi na jednu minutu mal vyriesene vsetky hadanky. Nic ale nemeni to ze si zasluzene na prvom mieste.
To ze ludom neukazuje diamant za adventury v statistikach znamena, ze sa ruti nejaka specialna super brutal adventura na styl Velkej lupuze, alebo je to len chyba? Potesil by som sa totiz podobnej adventure, takze by som sa zarovne aj rad opytal, ci sa nieco take chysta :)
A inak mozes ztrhnut tu nalepku o neprelomenej sifre ^^
predtym vsetky teraz uz ziadne... ked som vyriesil jednu hadanku tak sa objavili... ale v tych statistikach na boku tusim mam o jeden bod viac ako by som mal mat. v osobnej statistike mam 196 a v rebricku 197...
muhehe > to od teba nikto nechcel, pokial su kometare aspon trosku k veci myslim ze to potesi aspon je zivo
anicka.p > nezrusil ale vcerajsim presunom na server som nepresunul prave statistiku odpovedi pretoze je to jedna z najvacsich tabuliek. Takze statistika funguje ale so zaciatkom od vcera. Ked sa bude dat naimportujem aj stare statistiky.
dartagnane preco si zrusil statistiku odpovedi pri kazdej ulohe?...mne to celkom vyhovovalo ze to tam bolo...aspon som si mohla pozriet ake pokusy som uz mala a ake mozem dat aby som sa neopakovala..:)
preco?:D hi no ano..rada pisem inym a tesim sa na odozvy...nevadi ak ta sem tam pravopisne opravim?dost mi to prekaza ked vidim chybu...to len tak odveci...:D
Muhehe > Vitaj na brainqueste, myslim ze si uz ciastocne prisla co je to za stranka. Vsetci ostatni zase prisli na to ze co sa tyka pisani komentarov maju velku konkurenciu ;)