Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Tak teda to som necakal, hlavne ked istu dobu mali asociacie tak na male ze som ich skoro zrusil :)
PRed nedavnom som cital isty casopis a napadli ma 2-3 vyborne asociacie a povodela som si ze ich pradam. A hadajte co sa stalo .. zabodol som ake asociacie som mal namysli :) Ale ked uz sa pytate tak odpoved je: Urcite pridam, coskoro.
eskarina> ano je v plane pokracovanie Orbis numerus, zalezi len od casu a fantazie
Helly> nove ulohy pribudaju priebezne ale vzhladom na mnozstvo ktre uz tu je tak pribudaju pomalsie. O novyh ulohach ste upozornovani emailom. Za predpokladu ze ste zadali email pri registracii a zaroven ste zaskrtli ze mate zaujem byt informovany o novinkach. Pokial ste to neurobili na zaciatku a chcete to spravit teraz , staci kliknut vpravo hore na "Tvoje informacie" a zmenit co potrebujete. Napriklad vasu fotku ;)
Originalne ? To v ziadnom pripade, podobnych hier ako Orbis numerus je mraky, dokonca som nasiel aj jednu cesku. Vacsina z nich je ale robena ako hranie sa s url, skoro ziadna z nich nema ziadne rebricky, statistiky, peknu grafiku a podobne. Ja som mojej knihe Orbis numerus snazil trosku vdychnut ducha. Tak snad sa paci.
hideaway> beriem na vedomie, pri prvej prilezitosti to opravim a hlavne sa pozrem na to detailnejsie pretoze je to uz minimalne druhy pripad takze musim to vyriesit
Dartagnan, promin, ale nemyslim si to, resp, ted mam zase vsechno hotovy (v ramci adventurek) a zase mi to ukazuje 96% (pocital jsem ulohy a vidim jich 80(tolik jich mam i vyreseno), web uvadi 83 - pomer tedy sedi, ale tri hadanky nekde haprujou.
a koukam, ze bilej diamant je za celou kategorii adventurky, nejak jsem si myslel, ze to je jen za diamantove dobrodruzstvi
Dartagnan: Nevis proc nikdo nema bily diamant, resp proc treba ja, kdyz jsem si vcelku jistej, ze mam v adventurkach vyreseny vsechno, mam ve statistikach 96% (uloh taky podle me neni 72)
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase