Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
007> ok, chapem .. prosim napis mi email s tvojou spravnou odpovedou a pokial to bode relevantne tak to pridam .. inak netvrdim ze to nemas dobre, kontrola spravnej odpovede je automaticka a ja som za kazdu poznamku rad (aj ked ju musim manualne overit) .. kazdy z Vas moze tiez , tak ako ty, prispiet svojimi poznatkami a pomoc zlepsit uroven alebo kavlitu odpovedi , pripadne prispiet s napadmi na zlepsenie. To nikdy neignorujem, naopak pisem si to do poznamok a venujem sa to mu ked mozem.
Brat, vdaka, ale napoveda treba nebyla, staci, aby to bralo spravnou odpoved, kdyz ji napisu celymi slovy, tak to proste nebere a netvrd mi, ze to nemam dobre. Dobrou...
co sa tyka "dobry den" uz som pridal napovedu plus akceptujem dalsie moznosti odpovedi.
co sa tyka upratovaciek .. nedostal som sa k tomu z casovych dovodov ale neboj nehodil som to do kosa .. dostanem sa aj k tomu .. kym neurcim take pravidla ktore .. hm, vysvetlim neskor uz je neskoro ;)
Problem som vyriesil tak ze som si preinstaloval na IE7.0.xxxxx :) (tam to ide bez problemov)
Povodne som bol na verzii IE6.xxxx
Detailnejsie veci poslem trosku neskor Emailom...
Spravalo sa to tak ze pri natahovani stranky - instancia IE absolutne ztuhla a ako som pisal v status riadku pisalo ze zostava dotiahnut jednu polozku... (zrusit sa to dalo iba krizikom...)
lbump> ty stary mazak :) prosim napis mi email budem sa ti venovat osobne, na zaciatok mi napis aky mas prehliadac typ, verzia (presne), ako konkretne sa to chova kde co pise a podobne. Dik zato ze si sa ozval. Cakam na email.
Nejdu mi spustit tie nove veci ako STEGANO (oscar, ciernobiela) + Adventurky Level0 intro.
Stahuje mi to napr. pri Level0 nejaky edit.png? (zostava jedna polozka - pise dole v statusbare)
Max> .. no je to preto lebo vacsina komentarov na tena rebircek na 30dni bola negativna resp. ze je to matuce pripadne zbytocne .. ovsem neodstranil som to navzdy .. planujem novu polozku statistiky kde bude toho viac a podrobnejsie a samozrejme bude tam aj kontroverzny rebricek 30 dni :)
eskarina> hotovo
všetci> odteraz sa k štatistike užívateľa môžete dostať aj cez komentár, stačí kliknúť na dotyčného meno. Zároveň som rozšíril štatistiku o nejakú drobnosť.
iste ste si vsimli ze diakritika nie je zobrazovana spravne. blizsie informacie Hadanky -> Novinky
eskarina> super .. tak uz je to len na mne .. ked to budem mat dam ti tu vediet
Ze furt otravuju s tou Operou, nejde rozbalovat ty levy menicka, proste se nedostanu k uloham. Vlastne to moc neva. stejne ted nemam cas :) jen kdyby se ti nahodou chtelo to spravit, tak do budoucna dik