Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
uz som si to vsimol .. robi to v Internet Explorer 6 .. idem to skusit hned opravit.
Mimochodom nechcem Vas do nicoho noveho nutit ale vo FireFoxe vsetko funguje bez problemov hlavne preto lebo je to moj primarny a oblubeny prehliadac.
Nebojte pracujem na optimalizacii, musi to samozrejme fungovat vsade.
no mozno chyba iba u mna, ale nejde mi kliknut, teda spustit, ziadne hadanky (klikam na plus, ak na diamant, tak mi aspon vyhodi napovedu) a adventurky, natahuje, ale nejako nic sa nedeje...
Napisu ti to mejlem, abych primo nenapovedel a ty stim udelej co uznas za vhodny.
Jeste me napadlo ze by nebylo spatny aby diskuze pod ulohou byly viditelny jen pro ty co uz ji maj splnenou, tim by se predeslo nechtenym napovedam nebo by to trochu ztizilo praci Majkovi14 - nebo mit obe diskuze :). Lidi by si mohli sdelit dojmy z ulohy tak nejak otevrene.
mobby> pravda ze prednostne je to spravene vo FireFoxe ale to neznamena ze to nemam optimalizovane pre ostatne prehliadace. Mozes mi prosim ta povedat o ktoru ulohu sa jedna ? Mam nainstalovane vsetky bezne prehliadace.
Mozna by bylo taky dobry nekde do zakladniho infa napsat, ze je BQ optimalizovana pro rekneme firefox: a ze v jinych webovych browserech nemusi nektere ulohy plne fungovat. Ja napriklad pouzivam Operu a v jedne uloze jsem na dost dlouho zakysl.
Možnosť mať svoj vlastný profil kde by sa dali vyplniť údaje typu meno, vek, mesto, pohlavie, záľuby... a samozrejme možnosť prezerať si profily iných užívateľov. Potešili by tiež nejaké ankety, hlasovania...
E-mail notifikácia na novopridanú hádanku. Každý, kto by chcel, by sa mohol prihlásiť k odoberaniu e-mailových správ upozorňujúcich na pridanie novej hádanky do fóra.